Deskundigen.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij waarde toevoegen aan mooie, inspirerende techbedrijven? ENGNR. helpt je bij het maken van de volgende stap in je professionele carrière. Wij ondersteunen zowel young professionals als professionals met jarenlange ervaring in hun vakgebied.

Bij ENGNR. begrijpen we dat je geen eentonige taken van 9 tot 5 wilt doen. We begrijpen dat je jezelf wilt ontwikkelen. ENGNR. zorgt ervoor dat u zich thuis voelt en ondersteunt u bij uw ideeën en ontwikkeling. ENGNR. is niet zomaar een uitzendbureau, ENGNR. is een levensstijl, je bent belangrijk en waardevol.

Een persoonlijke benadering bij het vinden van uitdagingen die bij je passen staat bij ons op nummer 1. Wij treden niet alleen op als bemiddelaar tussen een werkzoekende en een opdrachtgever. Bij ENGNR. je mag een solide basis verwachten met meerdere mogelijkheden om je kennis te ontwikkelen.

Huisvesting, training, coaching, netwerkevenementen en meer. ENGNR.

Trainingsprogramma’s en loopbaancoaching

Plannen maken voor je toekomstige carrière is niet eenvoudig. De weg naar de baan waar je van droomt is lang. Maar wij bij ENGNR. zullen er alles aan doen om u te helpen die weg efficiënter en met plezier aan te gaan. Wij helpen u ervaring op te doen en uw doel na te streven. ENGNR. zorgt ervoor dat u op de meest efficiënte manier de juiste weg bewandelt.

Samen brengen we jouw loopbaan in kaart, begeleiden we je met intensieve coaching. ENGNR. geeft je de tools die je nodig hebt om je dromen te realiseren. Daarnaast bieden we verschillende trainingen aan waarmee je je kennis verder kunt uitbreiden. Samen zoeken we naar het trainingsprogramma dat past bij jouw achtergrond, doelen en wensen.

Geen loze beloften, alleen mogelijkheden

Bij ENGNR. bieden wij veel mogelijkheden. Intensieve coaching en uitgebreide trainingsprogramma’s zijn hiervan voorbeelden. Daarnaast zullen we er alles aan doen om u zich waardevol en gewaardeerd te laten voelen.

Er is maar één manier, jezelf ontwikkelen en je ambitie vasthouden helpt je om verder te komen en gemotiveerd te blijven. Creëer je eigen toekomst!

Neem gerust contact met ons op voor een eerste kennismaking. We vertellen je graag meer over hoe ENGNR. je ondersteunt in je professionele loopbaan.