Onze diensten

Technologische progressie is waar elk bedrijf naar streeft. Door intelligent gebruik van technologie, is het opzetten van efficiënte processen gemakkelijker, werk meer innovatief en haalt u het meest uit uw organisatie. In ieder geval, het aanbod van deskundigen in technologie is beperkt. Toevoegend, is het ingewikkeld voor werkzoekenden om een inspirerende en uitdagende opdracht te vinden die bij hun past. Helpt een opdracht de werkzoekenden bij het realiseren van hun dromen? Past een opdracht bij hun interesses? ENGNR. is de verbindende factor tussen werkzoekende en client. Laat ons je meenemen in het traject.

DIENSTEN VOOR WERKZOEKENDEN

ENGNR. is meer dan een bemiddelaar tussen werkzoekenden en bedrijven. Wij helpen je meer uit je professionele carrière te halen! Dat doen we onder andere door loopbaancoaching aan te bieden. Samen maken we een plan voor je loopbaan en wat je persoonlijke doelen zijn. We zullen er alles aan doen om je te helpen deze doelen te bereiken. Welke rol wil je opnemen binnen een bedrijf? Welk type opdracht past goed bij waar jij je in (wil) specialiseren?

UITGEBREIDE TRAININGSPROGRAMMA’S VOOR PROFESSIONALS

Loopbaancoaching is niet het enige wat wij ambitieuze en ondernemende professionals bieden. Ook helpen we je graag bij het vinden van een trainingsprogramma dat bij je past. Wil jij de volgende stap maken in je professionele carrière?

ENGNR. – MEER DAN EEN INTERMEDIAIR AGENTSCHAP

Werken over de grenzen heen. Dat is waar ENGNR. voor staat. Naast de hulp die wij werkzoekenden bieden, helpen wij bedrijven door een duidelijk beeld te krijgen van organisaties, om zo de juiste professionals eraan te kunnen verbinden. Professionals die werken, niet alleen voor het werk zelf, maar ook voor de waarde die ze met dit werk kunnen creëren, voor zichzelf en het bedrijf waarvoor ze werken.

Hoe kan ENGNR uw bedrijf helpen de volgende stap te zetten?

Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt over de mogelijkheden van ENGNR. Samen zorgen we ervoor dat je meer uit je carrière of bedrijf haalt.